SalgsCoach Uddannelse

SalgsCoach uddannelse

Vil du skabe endnu bedre salgsresultater med dit team?

Tag en Salgscoach uddannelse

 • Står du ofte overfor krav til at du skal præstere endnu mere salg?
 • Vil du gerne have værktøjer til at kunne gøre dine sælgere og dit salgsteam endnu mere effektivt og motiveret?
 • Er du leder eller salgschef?
 • Vil du have en karriere som salgschef?
 • Er du selvstændig med sælgere ansat?

Så kig på Salgscoach online uddannelsen og se hvordan du kan få endnu bedre resultater – hurtigt…

SalgsCoach uddannelsen foregår 100% online via e-learning. – så selv om du måske ikke synes du orker at tage på flere kurser – så vil du let kunne få tid til denne SalgsCoach uddannelse.

Du læser fra din PC, Smartphone, Ipad, eller hvilken ”gadget” der nu er din foretrukne. Du gør det når du har tid, og lyst – ingen stress og bestemte tidsplaner.

Lettere kan det ikke blive at skabe super resultater.

Bliv Salgscoach hos Dansk Coach Akademi

SalgsCoach Uddannelsen åbner for tilmelding 2022

SalgsCoach Uddannelsen er under udvikling – Den åbner for studerende i august 2022. Tilmeld dig mailinglisten nedenfor og vær den første til at høre når den er klar.

Bedste business coach uddannelse

Ingen salg – Ingen virksomhed

De fleste salgschefer ved, hvordan de skal sælge – men de ved ikke altid helt, hvordan de skal træne deres sælgere, så de yder deres allerbedste – og samtidig løbende udvikler sig.

Du kender det sikkert fra dig selv. Du vil rigtig gerne kunne gøre noget mere ved udviklingen af dit salgsteam, men du er så spændt op med de daglige udfordringer, deadlines, og personlige opgaver, at det kan være svært at overkomme. Resultatet er desværre ofte at dine salgsstyrker slet ikke når deres fulde potentiale og at du ikke får de resultater du fortjener.

SalgsCoaching er et af de mest effektive værktøjer til at øge dit salgsteams salg, produktivitet og arbejdsglæde.

Formålet med denne Salgscoach uddannelse er, at hjælpe dig med at blive en professionel Salgscoach og gøre coaching til en fast del at din hverdag.

Du får viden og værktøjer der gør, at du ikke skal bruge al din tid på coaching – men som vil gøre at dit salgsteam bliver mere og mere selvkørende og effektive.

Hvem kan bruge Salgscoach uddannelsen?

Salgs Coach Uddannelsen er perfekt til dig hvis du er:

 

     • Salgschef
     • Salgsleder
     • Key account manager
     • Chef
     • Selvstændig med sælgere ansat
     • Sælger der gerne vil øge dine kompetencer
     • Dig gerne vil have endnu bedre chancer for at nyt job
     • Eller hvis du vil skifte karriere

Fra gode til ekstraordinære salgsresultater

Med de teknikker og den viden du får på Mindbugz Coach Akademi´s online Salgscoach uddannelse vil du kunne sikre at dine medarbejdere når – og overstiger deres mål. Du vil kunne få dine sælgere og konsulenter til at gå fra at være ordinære, gode og til ekstraordinære!

 

Få endnu bedre salgsresultater med salgscoaching

Vi lærer dig ikke at sælge – det kan du helt sikkert meget bedre end os – men vi lærer dig teknikker og færdigheder som gør, at du vil kunne få det allerbedste frem i dit salgsteam.

SalgsCoaching skaber bedre præstationer og en meget større arbejdsglæde. Og det er det du lærer på denne SalgsCoach uddannelse.

Du kan få bedre resultater på to måder: For det første kan du få dit salgsteam til at arbejde hårdere – men det er nok ikke så realistisk, hvis du også skal undgå stress og udbrændte sælgere. .

Den anden – mere holdbare løsning er at få dem til at blive endnu mere motiverede og arbejde på den smarte måde. Det lærer du på Salgscoach uddannelsen.

 

Du lærer at gøre tingene på en helt ny måde

Du vil kunne hjælpe dit salgsteam til at kunne se andre og bedre muligheder og gøre tingene på en ny måde.

Du og dit salgsteam er en af virksomhedens vigtigste aktiver.

Hvis I ikke yder det optimale hver dag, og konstant forbedrer Jer, så kan virksomheden ikke nyde godt af Jeres talenter og fortsat være konkurrencedygtig.

Enhver organisation, virksomhed og enhver sælger har blinde vinkler – men salgscoaching kan ændre disse blinde vinkler til nye perspektiver og evner til at se muligheder du ikke vidste du havde.

Denne salgs coach uddannelse vil lære dig alle de færdigheder du behøver for, at du kan gøre salgscoaching til en fast del af din hverdag.

 

Praktisk anvendelig salgscoach uddannelse

Denne Coachuddannelse handler ikke om at du skal igang med at gennemgå lange coaching forløb med dybe samtaler sammen med dit salgsteam.

Hvis du er ligesom de fleste andre der arbejder med salg, så er du utålmodig og resultat orienteret. Du vil se handling og resultater – helst i går.

Og det får du med denne uddannelse. Ikke resultater i går – men bedre resultater ret hurtigt – det tør vi godt love.

Du lærer at bruge coachingen i små – men effektive powershots, der hjælper dit team med at forbedre sig, bruge sine styrker, og ikke mindst blive ansvarlige for deres egen udvikling.

Du lærer at skabe et support miljø, hvor alle kan coache alle – og derved tage en masse arbejdspres fra dine skuldre.

 

Executive Coach Uddannelse - Hvem er den rettet imod?
Bliv Master Business Coach

Fordelene ved at lære Salgs Coaching

Der er rigtig mange fordele ved at tage en salgscoach uddannelse.

Bedre præstationer og mere salg er en af de mere åbenlyse fordele. Men Salgscoaching er mere end det. Det handler også om at fastholde medarbejdere og opbygge stærkere relationer til dem.

Den coaching model du lærer på denne uddannelse er meget effektiv og kraftfuld – samtidig med at den er enkel og hurtig at lære.

Hvis alt denne metode gjorde var at lære dig at få dit salgsteam til at præstere bedre – så ville det være super – og investeringen ville hurtigt være hjemme.

Men du får endnu mere…..

Du lærer også hvordan du skal træne dit team i at blive ”selv-coachende” så de selv kan fjerne de forhindringer de møder. Du kan lære dit team, hvordan de coacher hinanden og selv finder svarene, så læringen og udviklingen bliver konstant og vedvarende.

Metoden vi bruger her er trinvis – og det betyder at du arbejder på EN prioritet ad gangen.

Det giver dig ikke kun de bedste resultater – men det er også tidseffektivt, så du kun skal bruge et kvarter eller mindre på hver samtale.

I begyndelsen skal du dog nok bruge mere tid på salgscoachingen, men efterhånden som processen kommer på skinner, skal du bruge mindre og mindre tid på den.

Dit salgsteam bliver mere og mere selvkørende og selv motiverende.

 

Du kan ikke undvære SalgsCoaching!!

Salgsledelse uden salgscoaching er lidt som et fodboldhold uden en træner. Det ville være helt uhørt med et fodboldhol uden træner – ikke?

Dit salgsteam vil også ”spille” bedre og ”vinde” meget mere, når du begynder at bruge salgscoaching i dit arbejde!

Mange salgsteams føler de ikke får nok støtte og feedback – og at de kun hører noget når det ikke går godt nok.

De vil gerne coaches for de ved at salgscoaching er vejen frem imod at kunne forbedre sig selv hele tiden.

 

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Det bestemmer du HELT selv. Det tager typisk fra 6 uger til 3 måneder at gennemgå salgscoach uddannelsen – alt afhængig af hvor hurtigt du vil gå frem.
Du bestemmer fuldstændig selv. Der er ingen deadline for hvornår du SKAL være færdig. Hvis du vil bruge længere – så gør du bare det. Du har adgang så længe du ønsker.

Hvordan foregår salgscoach uddannelsen?

Undervisningen foregår 100% online via internettet.

Du gennemgår undervisningen fra kontoret eller hjemmefra. Eller i bilen mens du kører.

Ingen faste mødetider, ingen rejser – inden stress og bestemt tidsplan. Du passer uddannelsen ind i din hverdag – helt som du selv vil.

Når du er tilmeldt SalgsCoachuddannelsen får du adgang til uddannelsens webside, hvor du finder dine lektioner og alle de ekstra værktøjer.

Selve SalgsCoach Uddannelsen kan afsluttes med en online prøve – når du består, får du uddannelsesbevis og certifikat på at du er Certificeret Salgs Coach.

Lektionerne kan ses på din PC eller på din mobil. Tekstlektionerne kan læses på skærm eller printes ud – Du bestemmer helt selv.

Du får altså dit materiale på tre forskellige måder:

 • Tekst (læs på skærmen, download som PDF, eller print ud)
 • Video (online)
 • Lydklip (online eller download)

Du skal ikke afsætte tid til at tage på et langt kedeligt kursus – her lærer du lærer du når du vil.

Du kan tage lektionerne lige så mange gange du vil, og også bruge dem som reference senere. Der er ingen tidsfrist for, hvornår du skal være færdig. Og du har selvfølgelig også adgang til uddannelsens webside efter du har taget den afsluttende prøve.

Hvem står bag SalgsCoach uddannelsen?

Salgscoach uddannelsen er udviklet af Coach og Entreprenør Jep Laponnel som har over 25 års erfaring som direktør og leder.

Han har blandt andet modtaget prisen for Årets Vækstvirksomhed, Dansk Markedsføringspris, Best Shop Traffic i England og flere andre priser.

Han har også arbejdet som regionschef i et større forsikringsselskab, hvor han gennem Salgscoaching var med til at skabe en omsætningsvækst i flere afdelinger på 40-60%. Dette endda i et stagnerende marked.

Derudover har Jeppe investeret og skabt flere forskellige virksomheder.

Så uddannelsen er ikke så meget teori – men praktisk viden og færdigheder du kan bruge til at skabe resultater i din hverdag. Alt sammen præsenteret i et hurtigt og lettilgængeligt sprog – uden at det går ud over kvaliteten.

Jep Andre Laponnel

Hvad er der med i SalgsCoach uddannelsen?

10 spændende uddannelsesmoduler med masser af lektioner

Se oversigten nedenfor…..

Uddannelsen består af 10 moduler med underliggende lektioner.

Hvert modul tager et par timer at gennemgå, men det anbefales du gennemgår modulerne flere gange, for at få det hele med.

Eventuelt ved at du gennemser videopræsentationen først, og derefter gennemgår tekstmaterialet og til slut din selvtest, for at se om alt er på plads i dit hoved.

Det er vigtigst at du begynder at bruge det du lærer i hvert modul, i din hverdag. Det er på den måde du virkelig får værdi af det du har lært.

 

 

Alt dette lærer du på SalgsCoach Uddannelsen?

Her er der et overblik over alt det du lærer på denne salgscoach uddannelse:

 

Salgscoach – gå fra at være Salgschef til Salgscoach

 • Salgscoaching – hvad er vigtigst?

 

Salgscoaching modellen

 • 1 – Skab forbindelse og klarhed
 • 2 – Skab forståelse
 • 3 – Find forhindringerne
 • 4 – Fjern forhindringerne
 • 5 – Skab handling og resultater

 

Eksempler på coaching samtaler

 • ”Tal først” modellen
 • Salgscoaching modellen
 • Coaching debriefing samtaler.

 

Salgscoaching færdigheder

 • Stil de rigtige ”nærgående” spørgsmål
 • Stil ”ledende ”spørgsmål
 • Neutrale spørgsmål
 • Åben endede spørgsmål
 • Spørgeteknikker
 • Imødekom indvendinger

 

Salgscoaching – Feedback

 • Evaluerende og udviklende feedback
 • Retningslinjer for effektiv feedback
 • Giv ros

 

Udviklende Salgscoaching

 • Salgscoaching planer
 • Planlæg tiden
 • Forberedelse og opfølgning
 • Kvartals coaching plan
 • Salgscoachens kvartal handlingsplaner
 • Planlægning af samtaler – og opfølgning

 

Salgscoaching på afstand

 • Coaching på afstand – coaching i ”marken”
 • Telefon coaching
 • E-mail coaching
 • Vigtigste dele af ”distance coaching”
 • Distance coaching modellen
 • Coaching via conference samtale
 • Coaching i “marken”

 

Salgscoaching – Salgsmøder og coaching af dit salgsteam

 • Effektive salgsmøder
 • Ledelse af salgsmøder
 • Interpersonelle faktorer på salgsmøder

 

Møde logistik

 • Salgsmøde planer
 • Dagsorden planlægger
 • Salgsmøde tjekliste

 

Selvcoaching – kollega coaching

 • Kollega coaching
 • Salgschefen som kollega coach
 • Selv coaching

 

Præstations vurderinger og ”konsekvens coaching”. 

 • Evaluering
 • Udviklingsplaner
 • Din rolle
 • Forberedelse af et udviklingsmøde
 • Tips til afholdelse af en udviklings/præstations samtale
 • Selv kritik efter udviklingssamtalen
 • Årlig samarbejds vurdering
 • Konsekvens coaching
 • Konsekvens coaching modellen

 

Teknologi som et coaching værktøj 

 • Fordele for salgsstyrken
 • Fordele for dig.

 

EKSTRA: Flere salgscoaching værktøjer…

 • En kæmpe samling effektive salgscoaching spørgsmål. Find det rigtige spørgsmål til enhver situation.
 • Skemaer og formularer du let kan tilpasse og bruge i din coaching og daglige arbejde.

 

 

Bliv Executive Coach med en Executive coach uddannelse

 

Du kan få din SalgsCoach uddannelse i to udgaver

 

1. Komplet Coach uddannelse – med Master Coach og SalgsCoach.

For dig der vil coache på mest professionelle niveau. Her lærer du ikke kun salgscoaching, men får et komplete kendskab til alle coaching teknikkerne. Perfekt for dig der har lidt eller ingen coach erfaring. Indeholder både Master Coach uddannelsen og Salgscoach uddannelsen. Du får derfor TO certifikater ved afslutning.

 

2. SalgsCoach Overbygning

Her lærer du alt om Salgscoaching, men undlader at gå dybt ned i alle dele af coachingen. Den er god hvis du har nogen ledererfaring og coach erfaring.

 

Priser på SalgsCoach uddannelsen

Du kan vælge om du vil betale din Salgscoach uddannelse på en gang, eller over flere gange. Du kan betale med Kreditkort, Debitkort, Bankoverførse.

De viste priser er INCL 25% moms. Efter betaling sender vi faktura.

Skriv og spørg

Se hvad andre tilfredse kursister siger om Coach uddannelsen:

{Ideen med at studere online, når man har tid, er rigtig god. Samtidig med at stoffet går ind, afprøver man nærmest automatisk det læste med det samme i livet, enten det er på en selv, eller andre. Dermed bliver øvningen en integreret del af livet - og som her hos mig - med det samme overfor klienter. Det kræver en høj grad af modenhed og selvstændighed at studere alene, og det er efter min mening egenskaber, der nødvendigvis må opøves for at have med andre mennesker at gøre. {
5
Zarah
{Nemt at gå til og man lærer nyttige værktøjer, som uundgåeligt påvirker ens personlige udvikling samtidig, hvilket er en sidegevinst. {
5
Anne K.
{Jeg føler en meget stor værdi af kurset, når der med jævne mellemrum kommer ekstra lektioner/faciliteter. Det giver en positiv "overraskelse" - herligt, nu er der mere materiale, tænker jeg. {
5
Rolf
{prøv det - prøv det  det' billigt, og du risikerer ikke andet end at blive klogere (på dig selv). Det er tilgængeligt 24-7-365 og det bliver opdateret, så selvom du er helt med, så kommer der nye vinkler du kan bruge - vi behøver ikke alle at være den første med en generel problemstilling. Du finder ikke andre kurser i denne prisklasse med et fagligt indhold der matcher. {
5
John A.
{Tusind tak for din mail og brev. Jeg synes det er et rigtigt flot certifikat og tak for de flotte ord. Jeg sætter meget pris på, at du gav mig muligheden for dit kursus. {
5
Anette V.
{Jeppes kursus er lige til at bruge fra de første lektioner. Han skriver dejligt jordnært og forklarende om store emner. Han gør ikke noget væsen af sig selv og det gør det troværdigt. Han selv har prøvet så meget. Han er et af de sjældne mennesker, der har formået at få gavn af egne nedture til andre menneskers benefit. Sproget er dejligt nede på jorden og bruger af de ting, man i forvejen kender til, men giver en anden drejning og anden tænkning. Dermed anden reaktion og handling. Jeg kan helt gå ind for, at denne viden er til at betale, så alle - der har lyst til at blive bedre til sig selv, deres medmennesker og fag - ikke bliver stoppet på grund af dyre, dyre kurser til overpris. {
5
Zoe
{Tusind tak, Det har været et meget lærerigt kursus og jeg er glad for, at det ikke stopper her. Jeg er gået i gang med at læse stress uddannelsen også. Efter at være blevet "grebet af" coaching oplever jeg, at mange muligheder åbner sig for mig. Det sker jævnligt at jeg overrasker såvel mig selv som mine omgivelser med nogle af de ting coachingkurset har givet mig som menneske. Her kunne jeg virkelig få prøvet nogle af de ting af, som jeg har lært. Så endnu engang tak for et godt kursus.{
5
Maja
{Jeg vil gerne sige tak for dit spændende kursus. Det har virkelig sat skub i nogle ting hos mig i en positiv retning. Jeg synes du gør stoffet spændende og enkelt, så det er til at have at gøre med. Og så måden at lære på, hvor man læser selv, passer mig så godt. Selvom det ikke er min mest effektive læreform, så er det den jeg nyder mest. {
5
John
30 dages tilfredshedsgaranti Coach Academy

100% returret – Du kan trygt bestille

Du kan bestille din SalgCoach uddannelse helt uden risiko. Du har nemlig 60 dages – 100% fortrydelsesret uddannelsen.

Hvis du indenfor den 60 dages periode – af en eller anden grund – ikke er tilfreds med den uddannelse du har investeret i, så giver du os bare besked. Så får du alle dine penge retur.