Coaching uddannelser – Oversigt

Mindbugz Coach Akademi – Coaching Uddannelser

Bliv certificeret coach via e-earning. Alle vores coaching uddannelser er 100% online, og kan tages lige når du vil.

At være coach er ikke et job – men en livsstil hvor du får en kæmpe indsigt i hvad der flytter og motiverer dine medmennesker. En af de største tilfredsstillelser for mange mennesker er at HJÆLPE ANDRE. Det gør du helt bestemt som coach – og på en måde som virkelig ændrer liv. 

Få en af Danmarks førende coaching uddannelser og bliv certificeret coach uden at skulle rejse efter det. Og til en meget mere fordelagtig pris end hos de fleste andre coach skoler. Indholdet og kvaliteten er stadig helt i top, og du får samme viden og færdigheder som andre steder.

Du starter omgående efter tilmelding, og læser når du har tid. Der er ikke nogen tidsfrist for hvornår du skal være færdig, eller hvor lang tid du må være om at tage din coaching uddannelse.

Du har livstids adgang – så ingen stress. Alle coaching uddannelserne kan afsluttes med en prøve, hvor du ved bestået for et flot coach certifikat.

Master Coach uddannelsen  - kort intro

MASTER COACHING UDDANNELSER

En Master Coach uddannelse giver dig et meget bredt og kompetent indblik i coaching i alle situationer og coaching sammenhænge. Coaching af private, coaching i organisationer og for eksempel coaching af konfliktsituationer.

En coach uddannelse giver dig alle de super værktøjer du skal bruge for at kunne hjælpe andre og gøre en kæmpe forskel. Uanset hvor du vil bruge coaching.

Denne coachuddannelse er til dig der vil lære at hjælpe andre med at hjælpe sig selv. Du lærer at finde de rigtige løsninger i personen selv. Du lærer lytte teknikker, spørgeteknik, feedback, movitation, udvikling, målsætning og meget meget mere. Live fra basal coaching og til den meget avancerede.

Du kan bruge denne spændende uddannelse som selvstændig coach, på jobbet, som leder, i sports sammenhæng, rådgivning, terapi og meget mere.

Vores Master Coaching uddannelser danner basis for alle de andre overbygninger du ser her.

LÆS MERE…

Life Coach Uddannelse hos Mindbugz

LIFE COACH UDDANNELSER

—- NYHED —-

Elsker du at hjælpe andre med at få succes – komme videre og støtte dem med deres problemer?

Giver det dig masser af energi at kunne hjælpe andre til at opnå meget mere end de selv troede muligt? Elsker du at arbejde med noget positivt og konstruktivt hver eneste dag? Vil du kunne arbejde HVOR og HVORNÅR du vil. Lokalt og over hele verden? Online eller face-to-face.

Så har du helt sikkert en Life Coach gemt i dig.

En Life Coach uddannelse giver dig alle de færdigheder du skal have for at kunne ændre liv. Ændre verden – EN KLIENT ad gangen.

En Life Coach uddannelse giver dig alle de super effektive værktøjer skal have for at kunne blive en enestående og succesfuld Life Coach.

Og det bedste er at det hele forgår 100% online – og til en meget overkommelig pris. UDEN det går ud over kvaliteten.

Denne Lifecoach uddannelse er til dig der vil hjælpe andre med at hjælpe sig selv. Du lærer at finde de rigtige løsninger i personen selv. Du lærer at motivere på en eminent måde. Du lærer lytteteknikker, spørgeteknik, feedback, movitation, udvikling, målsætning og meget meget mere.

LÆS MERE…

BusinessCoach uddannelse - Kort Intro

BUSINESS COACH UDDANNELSE

En Business Coaching uddannelse er for ledere der vil kunne udvikle sine medarbejdere, og bruge coachende ledelse i dagligdagen.

Businesscoach uddannelsen er også til dig der vil være selvstændig business coach. Du lærer at motivere og få det bedste frem i folk. At skabe resultater der aldrig vil være muligt med traditionel ledelse.

Coaching er en af de mest effektive at udvikle menesker på. Det er der vist ikke mange der er i tvivl om. Hvis I vil få det optimale ud af Jeres organisation, så er en af vores business coaching uddannelser en unik investering. Alt foregår 100% online – og i får en meget omfattende værktøjskasse af business coaching værktøjer i kan bruge omgående.

LÆS MERE…

Stress Coach uddannelse - Kort Intro

STRESS COACHING UDDANNELSER

Tag en StressCoach uddannelse hvis du gerne vil hjælpe andre mennesker med at blive meget mere immune overfor stress.

Du lærer en masse om stress og hvordan du afværger det inden det bliver for meget. Stress coaching handler om livsstils ændringer – og det vil du kunne hjælpe med på et meget kompetent, og professionelt niveau efter StressCoach uddannelsen.

Stress bliver et større og større problem i vores samfund og der er et stort behov for folk med Stress Coaching uddannelser.

Du kan tage Stress Coaching uddannelsen både som en komplet uddannelse inkl. Master Coach uddannelsen, og også som en overbygning hvis du har en af vores andre coaching uddannelser. Eller hvis du har taget en coach uddannelse hus en af vores kolleger.

LÆS MERE…

Stress Coach uddannelse - Kort Intro

SALGS COACHING UDDANNELSER

Er du salgschef, leder, supervisor, eller andet med ansvar for en gruppe af sælgere så er Salgs Coach uddannelsen PERFEKT for dig.

Her lærer du at få det allerbedste ud af dine sælgere/konsulenter. Og gøre dem mere tilfredse og motiverede en nogensinde før.

På vores Salgs coaching uddannelser får du masser af professionelle teknikker ogværktøjer til at skabe fantastiske resultater.

Salgs coach uddannelsen er 100% online og den kan let tages samtidig med dit job.

LÆS MERE OM VORES SALGS COACHING UDDANNELSER….

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked når vi åbner for det første hold. 

Team coach uddannelse - kort intro

TEAM COACHING UDDANNELSE

Har du ansvaret for et større eller mindre team så er Team Coach uddannelsen lige det du mangler.

Uddannelsen er meget praktisk og giver dig masser af teknikker og værktøjer du kan bruge med det samme til at skabe et perfekt team.

Team Coach uddannelsen er for dig der er leder, supervisor, gruppe leder og andre med ansvar for et team.

KOMMER SNART.

Tilmeld dig nyhedsbrevet for at få besked når vi åbner for det første hold. 

Coachkursus - kort intro

GRATIS COACH KURSUS

Vil du gerne lære mere om hvad coaching er, og have nogle rigtig god coaching værktøjer. Så tag vores gratis – og HELT uforpligtende online coach kursus.

LÆS MERE…

Executive Coach uddannelsen - Kort Intro

EXECUTIVE COACHING UDDANNELSER

Vi du lære at coache på højeste niveau i erhvervslivet?

Vil du lære at levere den mest kompetente og avancerede coaching? Så tag et kig på denne spændende Executive Coaching uddannelse. 

Executive Coach Uddannelsen foregår 100% online, så den kan let tages sideløbende med dit job, eller coach arbejde.

Executive Coach uddannelsen kan både tages som en komplet uddannelse (inkl. Master Coach uddannelsen), eller som en overbygning hvis du allerede har en coach uddannelse. Eller god coaching erfaring.

LÆS MERE…

Pris – Coaching uddannelser

Komplet uddannelse   Overbygnings-uddannelse
Master Coach uddannelse Kr. 2.975  (Kr. 2.380 excl. moms)
Stress Coach uddannelse Kr. 3.965  (kr. 3.172 excl. moms)  Kr. 1.985 (Kr. 1.596 excl. moms)
Business Coach uddannelse Kr. 4.995  (kr. 3.964 excl. moms)  Kr. 2.885 (Kr. 2.308 excl. moms)
Executive Coach uddannelse Kr. 8.555  (kr.6.844 excl. moms) Kr. 2.885 (Kr. 2.308 excl. moms)
SalgsCoach uddannelse Kr. 4.955  (kr. 3.964 excl. moms) Kr. 2.885(Kr. 2.308 excl. moms)
Team coach uddannelse Kr. 3.965  (kr. 31.72 excl. moms)

 

Læs udtalelser om Mindbugz Coach Akademi

Her kan du læse hvad andre tidligere kursister har skrevet om coaching uddannelserne.

For at skrive en udtalelse skal du være tilmeldt et kursus eller en uddannelse.

{Ideen med at studere online, når man har tid, er rigtig god. Samtidig med at stoffet går ind, afprøver man nærmest automatisk det læste med det samme i livet, enten det er på en selv, eller andre. Dermed bliver øvningen en integreret del af livet - og som her hos mig - med det samme overfor klienter. Det kræver en høj grad af modenhed og selvstændighed at studere alene, og det er efter min mening egenskaber, der nødvendigvis må opøves for at have med andre mennesker at gøre.
mystery person
5
Zarah
{Nemt at gå til og man lærer nyttige værktøjer, som uundgåeligt påvirker ens personlige udvikling samtidig, hvilket er en sidegevinst.
mystery person
5
Anne K.
{Jeg føler en meget stor værdi af kurset, når der med jævne mellemrum kommer ekstra lektioner/faciliteter. Det giver en positiv "overraskelse" - herligt, nu er der mere materiale, tænker jeg.
mystery person
5
Rolf
{prøv det - prøv det  det' billigt, og du risikerer ikke andet end at blive klogere (på dig selv). Det er tilgængeligt 24-7-365 og det bliver opdateret, så selvom du er helt med, så kommer der nye vinkler du kan bruge - vi behøver ikke alle at være den første med en generel problemstilling. Du finder ikke andre kurser i denne prisklasse med et fagligt indhold der matcher.
mystery person
5
John A.
{Tusind tak for din mail og brev. Jeg synes det er et rigtigt flot certifikat og tak for de flotte ord. Jeg sætter meget pris på, at du gav mig muligheden for dit kursus.
mystery person
5
Anette V.
{Jeppes kursus er lige til at bruge fra de første lektioner. Han skriver dejligt jordnært og forklarende om store emner. Han gør ikke noget væsen af sig selv og det gør det troværdigt. Han selv har prøvet så meget. Han er et af de sjældne mennesker, der har formået at få gavn af egne nedture til andre menneskers benefit. Sproget er dejligt nede på jorden og bruger af de ting, man i forvejen kender til, men giver en anden drejning og anden tænkning. Dermed anden reaktion og handling. Jeg kan helt gå ind for, at denne viden er til at betale, så alle - der har lyst til at blive bedre til sig selv, deres medmennesker og fag - ikke bliver stoppet på grund af dyre, dyre kurser til overpris.
mystery person
5
Zoe
{Tusind tak, Det har været et meget lærerigt kursus og jeg er glad for, at det ikke stopper her. Jeg er gået i gang med at læse stress uddannelsen også. Efter at være blevet "grebet af" coaching oplever jeg, at mange muligheder åbner sig for mig. Det sker jævnligt at jeg overrasker såvel mig selv som mine omgivelser med nogle af de ting coachingkurset har givet mig som menneske. Her kunne jeg virkelig få prøvet nogle af de ting af, som jeg har lært. Så endnu engang tak for et godt kursus.
mystery person
5
Maja
{Jeg vil gerne sige tak for dit spændende kursus. Det har virkelig sat skub i nogle ting hos mig i en positiv retning. Jeg synes du gør stoffet spændende og enkelt, så det er til at have at gøre med. Og så måden at lære på, hvor man læser selv, passer mig så godt. Selvom det ikke er min mest effektive læreform, så er det den jeg nyder mest.
mystery person
5
John