Hvordan kan en online Coach Uddannelse være så billig?

Coach uddannelse på computer og smartphone.

Hvorfor koster Mindbugz Coach Akademi´s uddannelser kun omkring 10% af hvad andre tager?

Det er et spørgsmål vi får stillet rigtig ofte. Vi ved godt at vores kurser og coach uddannelser er meget billigere end alle andre på markedet – men hvorfor?

Mange bliver lidt mistænksomme og tror der er noget lusk med i det. De skriver til os for at tjekke om der nu også er mennesker i den “anden ende”. Det er du meget velkommen til også at gøre – For vi er der naturligvis og klar til at hjælpe, rådgive og besvare dine spørgsmål.

De mest almindelige spørgsmål vi får er:

  • Hvordan kan man overhovedet levere en uddannelse til den pris?
  • Er kvaliteten i orden på uddannelserne?
  • Kommer der så en masse ekstra omkostninger på senere for at fuldføre?

Helt relevante spørgsmål at stille dig selv når du skal købe noget på internettet.

 

Hvordan adskiller Mindbugz Coach Akademi´s coach uddannelse sig?

Hvordan gør vi så du kan få din professionelle coach uddannelse betydeligt billigere hos os?

Det kan – helt enkelt – lade sig gøre fordi al undervisningen og support leveres over internettet. Der er ikke omkostninger til kursuslokaler, buffet, overnatninger og så videre. Der er heller ikke omkostninger til trykte brochurer og kursusmaterialer. Support og prøver foregår også over internettet. Du kan helt selv vælge om du ønsker at printe dit materiale ud og sætte det i en evt. mappe eller om du vil beholde dit kursus og uddannelses materiale i en mappe på din pc.

Disse ting gør at vi ikke har så store omkostninger som andre udbydere af “traditionelle” coach uddannelser og at vi derfor kan levere væsentligt billigere end dem – uden at det går ud over kvaliteten på nogen måde. Hvorfor skulle vores elever betale for nogle ikke eksisterende omkostninger tænker vi – Det ville være unfair.

 

Kvaliteten på Coach uddannelsen er i top

Ja – kvaliteten på de ting vi laver er i top.

Vi har leveret over 4000 uddannelser siden 2003 til alle dele af Danmark, lige fra enkeltpersoner til store offentlige og private organisationer.

De kundeundersøgelser vi har lavet viser også en meget høj grad af tilfredshed.

Indholdet du får på vores coach uddannelser er mere omfattende end du ser på de fleste andre coach skoler. Og du lærer coachingen fra flere vinkler, så du virkelig får en grundig indføring i dette spændende område, så du kan levere en professionel coaching. Uanset om du vil arbejde som selvstændig coach eller om du vil bruge dine færdigheder i dit job.

Skulle det alligevel vise sig at du ikke er tilfreds med din uddannelse – så er der en 60 dages pengene tilbage garanti. Den er der så ingen der benytter sig af – og det tager vi som endnu et kvalitetstegn.

 

Kommer der ekstra omkostninger på i løbet af en Coach Uddannelse?

Prisen du ser på uddannelserne er totalprisen – incl. moms. Der kommer INGEN ekstra omkostninger på. Hverken for at have adgang til materialet, for din prøve eller for dit certifikat.

Den pris du ser er for HELE uddannelsen og alt materialet. Du skal ikke ud og købe ekstra bøger og andet materiale. Alt er med – klar til at læse på skærmen, eller til at printe ud hvis du vil.

Du har adgang til materialet så længe du vil – også efter du har taget din prøve.

Så nej – der er ingen skjulte ekstra gebyrer på noget tidspunkt af uddannelsen. Tværtimod så er prisen inklusiv alle opdateringer der måtte komme på den uddannelse, du har købt. Det vil sige at hvis vi lægger ny lektioner ind året efter du har købt – og måske afsluttet din coach uddannelse – så har du stadig adgang – uden det koster dig ekstra.

Hvor mange andre kursus udbydere kan tilbyde dig det?

 

Har du spørgsmål omkring Dansk Coach Akademi, vore uddannelser og kurser eller andet så skriv til os HER.

Læs hvad andre mener om coach uddannelserne

{Ideen med at studere online, når man har tid, er rigtig god. Samtidig med at stoffet går ind, afprøver man nærmest automatisk det læste med det samme i livet, enten det er på en selv, eller andre. Dermed bliver øvningen en integreret del af livet - og som her hos mig - med det samme overfor klienter. Det kræver en høj grad af modenhed og selvstændighed at studere alene, og det er efter min mening egenskaber, der nødvendigvis må opøves for at have med andre mennesker at gøre.
5
Zarah
{Nemt at gå til og man lærer nyttige værktøjer, som uundgåeligt påvirker ens personlige udvikling samtidig, hvilket er en sidegevinst.
5
Anne K.
{Jeg føler en meget stor værdi af kurset, når der med jævne mellemrum kommer ekstra lektioner/faciliteter. Det giver en positiv "overraskelse" - herligt, nu er der mere materiale, tænker jeg.
5
Rolf
{prøv det - prøv det  det' billigt, og du risikerer ikke andet end at blive klogere (på dig selv). Det er tilgængeligt 24-7-365 og det bliver opdateret, så selvom du er helt med, så kommer der nye vinkler du kan bruge - vi behøver ikke alle at være den første med en generel problemstilling. Du finder ikke andre kurser i denne prisklasse med et fagligt indhold der matcher.
5
John A.
{Tusind tak for din mail og brev. Jeg synes det er et rigtigt flot certifikat og tak for de flotte ord. Jeg sætter meget pris på, at du gav mig muligheden for dit kursus.
5
Anette V.
{Jeppes kursus er lige til at bruge fra de første lektioner. Han skriver dejligt jordnært og forklarende om store emner. Han gør ikke noget væsen af sig selv og det gør det troværdigt. Han selv har prøvet så meget. Han er et af de sjældne mennesker, der har formået at få gavn af egne nedture til andre menneskers benefit. Sproget er dejligt nede på jorden og bruger af de ting, man i forvejen kender til, men giver en anden drejning og anden tænkning. Dermed anden reaktion og handling. Jeg kan helt gå ind for, at denne viden er til at betale, så alle - der har lyst til at blive bedre til sig selv, deres medmennesker og fag - ikke bliver stoppet på grund af dyre, dyre kurser til overpris.
5
Zoe
{Tusind tak, Det har været et meget lærerigt kursus og jeg er glad for, at det ikke stopper her. Jeg er gået i gang med at læse stress uddannelsen også. Efter at være blevet "grebet af" coaching oplever jeg, at mange muligheder åbner sig for mig. Det sker jævnligt at jeg overrasker såvel mig selv som mine omgivelser med nogle af de ting coachingkurset har givet mig som menneske. Her kunne jeg virkelig få prøvet nogle af de ting af, som jeg har lært. Så endnu engang tak for et godt kursus.
5
Maja
{Jeg vil gerne sige tak for dit spændende kursus. Det har virkelig sat skub i nogle ting hos mig i en positiv retning. Jeg synes du gør stoffet spændende og enkelt, så det er til at have at gøre med. Og så måden at lære på, hvor man læser selv, passer mig så godt. Selvom det ikke er min mest effektive læreform, så er det den jeg nyder mest.
5
John

Start en spændende personling udvikling med en Coach Uddannelse

Begynd en spændende udvikling allerede i dag med en af vores spændende Coach Uddannelser eller kurser.

Du starter helt når du har tid – og når du tilmelder dig kan du komme igang allerede I DAG.