Coach Kursus

Coach kursus

Vil du vide mere om coaching? Tag vores Gratis COACH KURSUS

Nu kan du få et spændende Coach kursus – helt gratis og uforpligtende. Og ja – det ER HELT gratis og ikke noget med at du liiiige skal indtaste dine kreditkortoplysninger.

Kurset er online – og så snart du har oprettet dig får du adgang til alle lektionerne – og du kan læse dem lige når du har lyst til det. Der er ingen tidsgrænse for hvor lang tid du har adgang.

 

Fortæl andre om det gratis Coaching Kursus

Kender du andre der kunne have glæde at dette gratis coach kursus – så fortæl dem om det. Du kan bruge knappen nedenfor og sætte siden på din Facebook, Twitter, Linkedin, eller maile linket til dem. De vil sikkert takke dig for det, for der er masser af spændende viden i dette coach kursus.

Disse færdigheder er noget næsten alle kan bruge på en eller anden måde, så det er bare at få det lagt ud på din Facebook, Linkedin, eller andet 🙂

Coach Kursus introduktion

Mere om dette Coaching kursus

Lektionerne i dette coach kursus er letlæste, og nemme at gå til. Du vil ret hurtigt kunne gennemgå dit coachkursus og begynde at bruge dine nye færdigheder i din dagligdag og på dit job.

Dette coaching kursus er sammensat af fem grundelementer som du ser i nedenstående billede. Ved at sætte kurset op i dette system gør at det ler et at sætte sig ind i de enkelte elementer som coaching består af. Erfaringen viser at dette system skærer mellem 80 og 90% af den tid det tager at lære coaching. Det giver et godt indblik i det mange spørger om: Hvordan bliver jeg coach?

 

Få det gratis Coach Kursus

 

Billedet giver dig en oversigt over de forskellige elementer i dette coachkursus.

Kommunikationsstil

Øverst har vi Kommunikationsstil. Coaching er jo kommunikation, så den står selvfølgelig øverst.

INPUT

Dernæst har vi INPUT ude til venstre. Det er de ting man finder ud af coachingen skal baseret på. Det kan være klientens/coacheens behov, ønsker, mål eller andet.

Coaching færdigheder

I midten har vi Coaching færdighederne, som er det centrale i coachingen. Det kan du kalde din coach værktøjskasse. I dette coach kursus lærer du 14 forskellige færdigheder.

OUTPUT (Udbytte)

Når du har arbejdet med INPUT og dine Coaching færdigheder, så får dine klienter/coachees noget ud af det – Det kaldes OUTPUT, eller produktet af coachingen. Det kan være nye mål, en plan, eller noget andet.

Grundliggende Livsopfattelser

I bunden har vi “Grundliggende livsopfattelse” som er det der kendetegner dig som coach, og dine coachees. Altså: Den måde vi ser livet på.

Der er selvfølgelig mange forskellige teorier og metoder som alle kan være lige gode, men dem vil vi ikke kigge så meget på her.

Her får du de enkelte færdigheder, som vi mener er væsentlige for at du kan begynde at coache andre på en god måde.

Selv om dette coach kursus er sat op på denne måde, så skal du huske på at coaching ikke er en lineær proces. Det er jo mennesker vi arbejder med og derfor er der også stor variation i hvordan de enkelte situationer og problemer skal tackles.

Systemet her passer og ind i de allerfleste situationer, og giver dig en god basisviden om coaching.

 

Hvor lang tid tager et coaching kursus?

Det er let at tage dette coach kursus og du kan gennemgå det i løbet af nogle dage eller en nogle timer en uge kan du let have tilegnet dig disse ny spændende coach færdigheder.

Hvad består det gratis coach kursus af?

 

Input – Klarlæggere

For at kunne vide hvilke Coaching færdigheder du skal bruge i den givne situation, begynder vi i dette coaching kursus med at få helt klarlagt hvad coacheens grundlæggende problemstilling er. Hvilke værdier, mål og behov coacheen har. Klarlæggerne hjælper dig med dette.

De er gode værktøjer til at finde ud af hvad du hører og ikke mindst at klarlægge de vigtige elementer i det du hører. Når dette er klarlagt så kan du vælge de helt rigtige færdigheder til lige netop denne situation.

 

Coaching kursus – færdigheder

Coaching færdighederne er selve motoren i coaching processen. Vi har 14 forskellige færdigheder med i dette coaching kursus. Det er her du bruger 90% af din tid under coaching samtalerne. Hver færdighed er beskrevet mere indgående i dit coaching kursus.

 

Færdighed 1 – “Provokerende” samtaler

Coaching samtaler er generelt korte. Ved at høre hvad coacheen siger og ikke mindst hvad coacheen IKKE siger, ved at stille spørgsmålstegn ved det du hører, ved at stille de “rigtige” spørgsmål, så fremkalder du positivt provokerende samtaler. Disse provokerende samtaler får coacheen til at tænke i ny og anderledes baner, og sætter en udvikling i gang.

 

Færdighed 2 – Afslører coacheen overfor sig selv = selvindsigt

Jo mere opmærksom man er på sig selv – jo bedre beslutninger kan man tage for sig selv. Noget af det en coach gør er at hjælpe coacheen med at finde sine talenter/evner, ønsker, værdier, behov, og drømme, såvel som at hjælpe med at finde frem til hvad der motiverer og inspirerer.

Resultatet ? En velinformeret og motiveret coachee der kender sig selv og som bedre kan gøre fremskridt.

 

Færdighed 3 – Udvider coacheens horisont

Som coach prøver man på at udvide coacheens horisont og få hende/ham til at tænke større, længere, og i ny baner. Finde ny måder at gøre tingene på, og ny løsninger på problemer.
Vi beder coacheen om at hæve overliggeren for deres personlige standarder, for at provokere en udvikling.

 

Færdighed 4 – Nyder at være sammen med coacheen

Hvordan kan “nyde at være sammen med coacheen” være en færdighed? Simpelt nok : Når du nyder at være sammen med din coachee (inklusiv gode og dårlige sider) så opstår der helt naturligt en høj grad af tillid mellem Jer.
Hvad er fordelene så ved det ? Coacheen bliver mere åben, og bliver villig til at tage flere chancer og udvikle sig hurtigere. Når coachen er på dette niveau med coacheen, så glider samarbejdet let og der sker masser af udvikling.

 

Færdighed 5 – Flytter grænsen for coacheens “bedste indsats”

En af grundene til at bruge en coach er at opnå mere på kortere tid, end man vil kunne gøre alene. En coach er både katalysator, og accelerator.

Coachen tilfører værdi ved at støtte coacheen til at gøre mere end hun/han hidtil har gjort, eller mere end hun/han troede de nogensinde ville kunne gøre.

 

Færdighed 6 – Nysgerrighed – vil gerne vide meget mere om coacheen

Det er vigtigt at man som coach er naturligt nysgerrig. Coach er jo i “opdagelses” branchen, og hvordan kan du hjælpe coacheen med at finde ny veje og ny og bedre måder at gøre tingene på hvis du ikke selv er nysgerrig?

En anden virkelig fordel ved denne nysgerrighed er at den giver ny viden både til coacheen og til coachen selv.

 

Færdighed 7 – Ved at enhver situation på en eller anden måde er perfekt

En måde at se på livet på er, at tro på at alt sker af en eller anden god grund, selvom det måske umiddelbart ikke ser sådan ud lige nu.

Pointen her er at finde grunden til den situation coacheen er i lige nu, og forstå den til bunds, i stedet for automatisk at tilbyde tips, teknikker, og løsninger. Det kan ellers let blive til symptom behandling.

 

Færdighed 8 – Finder frem til hvad der er mest vigtigt lige nu

Hvad der er vigtigt for coacheen lige nu ændrer sig fra minut til minut, specielt når man er i en personlig vækstfase som coacheen jo ofte er. En coach skal være dygtig til nok at identificere og fleksibel nok til at stille ind på dette bevægelige mål for at være effektiv i dette ny terræn. Det kigger vi også på her i dit coachkursus.

En coach skal flytte sig med sin coachee hele tiden.

 

Færdighed 9 – Kommunikerer rent og klart

Dette skulle være åbenbart ikke? Jo renere kommunikationen er, jo mindre kommer i vejen for effektiv coaching. Det lyder jo let nok, men om vi vil det eller ej, så har de fleste af os en masse “støj” i vor kommunikation. Støj der bremser coaching processen lidt ned. På SuccessCoach uddannelsen lærer du at komme af med mest mulig af denne “støj”.
Eksempler på denne “støj” kunne være:
forudindtagethed, fordomme, udækkede behov, “sådan plejer det at være”, særheder, skjulte dagsordner, arrogance, frygt, og så videre.

 

Færdighed 10 – Deler sine observationer med coacheen – Fortæller åbent hvordan man ser situationen

Coacheen stoler på dine observationer, intuition, og input som en hjælp til at komme videre. Så jo oftere en coach kan delagtiggøre coacheen i hvad han/hun ser, føler, og hører, jo mere værdi kan coachingen have for coacheen.

Det er ofte meget små anelser hos coachen der kan hjælpe som en kraftfuld ledetråd, og katalysator på coacheens fremskridt.
Coachen skal jo kunne se det coacheen ikke selv kan få øje på.

 

Færdighed 11 – Udfordrer coacheen

Jo oftere, og dybere en coach udfordrer coacheen på alle niveauer (inklusive deres handlinger fremskridt, drømme, engagement, karaktertræk, og kvaliteter) jo mere opmuntret føler coacheen sig, og jo mere sandsynligt er det at hun/han gør fremskridt.

Det er ikke nok at en coach kun opmuntrer coacheen – Der skal en meget højere grad af støtte til for at en coachee kommer helt op må “mester niveau”.

 

Færdighed 12 – Indtager nye territorier

En coach udvider coacheens horisont og tanker ved at indflette ny koncepter, principper, og definitioner i hver coach samtale.

Coachen opfordrer coacheen til at eksperimentere med ny modeller, ny måder at gøre tingene på, og endda også til at identificere helt nye mål.

 

Færdighed 13 – Opbygger støttende omgivelser for coacheen

Succes, for ikke at nævne personlig udvikling, bliver først rigtig effektiv når der er omgivelser og fejlsikre strukturer der støtter. Man kan ikke kun stole på rygrad, og viljestyrke til at få tingene gjort, eller til at udvikle en selv.

 

Færdighed 14 – Respekterer coacheen som den person hun/han er

Vi har alle vore begrænsninger, og selv om coaching handler om at maksimere potentialer, og muligheder, så er vi alle mennesker, på godt og ondt.

Succes i livet uden stress er det vi alle leder efter, og ved at anerkende begrænsninger og hinandens forskellige måder at gøre tingene på, bliver coacheen både individuelt, og generelt respekteret.

 

Output – Udbytte af coachingen

Produkter er det UDBYTTE coacheen får ud af coaching samtalerne med dig. Produktet af Jeres samtale er det der giver coacheen værdi af Jeres samarbejde. Det kan være en plan, målsætning, en løsning, eller noget andet. 

Det kan også være at det er det der er med til at sætte den udvikling i gang der på den måde skaber værdien for coacheen.

 

Kommunikations stil

Kommunikation er en af de væsentligste dele af coaching så det er selvfølgelig også med i dit coach kursus. Hvordan du kommunikerer og relaterer til din coachee kan accelerere eller bremse coaching processen. Vi har identificeret en række kommunikations stile som kan øge din opmærksomhed på dette, og som derved kan hjælpe dig med at blive en mere effektiv coach.

 

Grundliggende livsopfattelse – Livsrammer

Vi ser alle livet fra en bestemt vinkel. Nogen ser et glas der er halvfuldt – Andre ser et glas der er halvtomt. Hvordan du ser verden påvirker helt naturligt din måde at tænke på, og din måde at leve på. Det påvirker din måde at omgås andre mennesker på og hvordan du klarer dig i livet. Det er meget vigtigt for dig som coach at afdække og forstå hvilken livsopfattelse din coachee har. Hvilke rammer og begrænsninger din coachee lever under.

Husk at 90% af de begrænsninger vi som mennesker har kun eksisterer i vor eget hoved.

 

Hvad kendetegner en god coach?

Til sidst i dit coach kursus ser vi på kendetegnene ved et god coach. Det er lidt som en svar liste på spørgsmålet: Hvordan bliver jeg coach? Kan du svare JA til disse spørgsmål, så er vi sikre på du vil blive en rigtig god coach.

Så hvad venter du på – klik og kom igang med dit gratis Coach kursus NU! 

 

 

 

Tag et coaching kursus
Tag et coach kursus has Dansk Coach Akademi

Hvorfor er dette coachkursus gratis?

Nu tænker du jo nok at der er en skummel bagtanke med at give dig dette coachkursus helt gratis – og det er der jo på en måde også.

Når du har gennemgået dette spændende Coachkursus, så håber vi selvfølgelig at du har så meget blod på tanden at du har lyst til at lære endnu mere om coaching.

Det er klart at dette online coachkursus kun giver dig et lille indblik i coachingen – men måske er det også nok for dig. Men vil du bruge det endnu mere så tag et kig på vores coach uddannelser.

Men som sagt det er slet ikke en betingelse for at deltage på det gratis coaching kursus. Brug kurset, og få en masse ud af det. Hvis du så synes at det du lærer er værdifuldt og noget du gerne vil lære endnu mere af – så hop på en af de betalte online coach uddannelser hos os, og få en professionel og omfattende coachuddannelse.

Hvis du “bare” vil have det gratis Coaching kursus – så er du også mere end velkommen. Du vælger helt selv…… Vi er glade for din interesse.

 

30 dages tilfredshedsgaranti Coach Academy

Vi beskytter dit privatliv

Selv om du indtaster din email adresse, så passer vi på den. Vores mailingliste system overholder alle internationale regler om spam. Vi hader selv spam og vi vil aldrig videregive din email adresse til andre. Nyhedsbrevet kommer cirka en gang om måneden, og indeholder spændende artikler om coaching, personlig udvikling, selvtillid, målsætning og meget mere. Der er også en gang imellem omtale af nogen af vores produkter.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet ved at bruge linket du finder for neden i de nyhedsbrev mails vi sender dig.

Læs vores privatlivspolitik her….