Executive Coach Uddannelse

BusinessCoach uddannelse - Kort Intro

Tag en Executive Coach uddannelse. Til dig der vil coache på absolut højeste niveau

Vi du lære at coache på højeste niveau i erhvervslivet? Vil du lære at levere den mest kompetente og avancerede coaching?

Så tag et kig på denne spændende Executive Coach uddannelse

ExecutiveCoach Uddannelsen foregår 100% online, så den kan let tages sideløbende med dit job, eller coach arbejde.

Executive Coach uddannelsen kan både tages som en komplet uddannelse (inkl. Master Coach uddannelsen) eller som en overbygning hvis du allerede har en coach uddannelse, eller god coaching erfaring.

Master Coach uddannelsen

Executive Coach Uddannelsen begynder Sept. 2022

Executive Coach Uddannelsen er under udvikling – Den åbner for studerende i September 2022. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at høre når den er klar.

Bedste business coach uddannelse

Hvad er målet med en Executive coach uddannelse?

Målet med denne Executive Coach uddannelse er, at give dig friske ideer og færdigheder til at kunne coache ledere på alle niveau professionelt. Både som intern eller ekstern executive coach.

Du kan bruge en Executivecoach uddannelse uanset om du har nogen, eller meget erfaring med leder coaching.

Executive Coach uddannelsen klæder dig fuldt på til at kunne coache og udvikle disse ledere. Ikke kun lederfagligt, men som hele personer.

Det at være leder handler ikke kun færdigheder, men også omkring personlighed, karisma og EQ.

Alt dette lærer du at udvikle hos dine medarbejdere eller klienter på uddannelsen.

En stor del af den coaching der udføres i erhvervslivet, retter sig i mod executives og ledere på andre niveauer.

Executive Coaching er den mest effektive og personlige måde at støtte og udvikle dem på. Executive Coaching af ledere kræver et meget højt niveau i dine coaching kompetencer. Det kræver noget udover over det ordinære. Det kræver coaching på et meget professionelt og kompetent niveau.

 

Som Executive coach skal du selv have gode leder evner, en stærk personlighed, og du skal have styrke til at tage ledelsen i processen. Og samtidig indsigt til at forstå lederen på en meget dybt niveau.

Både igennem avancerede executive coaching teknikker og igennem en stor personlig styrke og balance.

Denne spændende Executive coach uddannelse vil hjælpe dig op på det niveau. Og sætte dig i gang med en fantastisk professionel udvikling.

Hvad indeholder din Executive Coach uddannelse?

Executive Coach uddannelsen er opdelt i tre sektioner.

 

Første sektion

Første sektion i executive coach uddannelsen handler om din tilgang til executive coaching. Den indeholder tre lektioner der tilsammen danner basis for hele resten af uddannelsen.

 • Her ser vi i første lektion på definitionen af hvordan DU coacher. Vi ser på din personlige coaching model.
 • Anden lektion beskriver hvad det at være en executive coach kræver af interesser, færdigheder og kompetencer.
 • Tredje definerer nøglepunkter i executive coaching og giver dig et bedre perspektiv og overblik.

 

Anden sektion

Anden sektion ser på de forskellige dele af executive coaching. Her får du en god værktøjskasse af executive coaching teknikker, og en god indsigt i de forskellige psykologiske koncepter i det at coache ledere på højere niveau. 

Vi gennemgår nyeste og mest moderne praksis indenfor executive coaching. Denne sektion indeholder endvidere flere case studier, så du kan få mere praktisk indsigt i hvordan executive coachingen foregår.

Lektion 20 er dog lidt en undtagelse. Den omhandler den stigende rolle som interne coaches har. 

 

Tredje sektion

Tredje sektion hjælper dig med at bruge og integrere alt det du har lært ind til din personlige executive coach stil. På den måde kan du udvikle din helt egen coaching model, og coaching stil.  

Lektion 21 viser dig hvordan du præsenterer din coaching stil.

Lektion 22 omhandler hvordan du opbygger din helt egen coaching praksis.

Lektion 23 hjælper dig til at lave en plan for hvordan du udvikler dig endnu mere som executive coach.

 

 

Her er en komplet liste over alle lektionerne i din Executive coach uddannelse:

 

Executive Coach uddannelse – Sektion 1 – Fundamentet for Executive Coaching

 1. Din personlige coaching stil
 2. Executive Coaching kompetencer
 3. Definitioner i Executive coachingen

 

Executive Coach uddannelse – Sektion 2 – Executive coaching

 1. Håndtering af coaching forholdet
 2. Executive Coaching aftalen
 3. Involvering af alle interessenter (Stakeholders)
 4. Hurtig opbygning af relationer
 5. Udvikling af målsætninger
 6. Vurdering og informationsindsamling
 7. Feedback – Hvad og hvornår?
 8. Udviklingsplan
 9. Opmuntring til bedre dialog
 10. Styrkelse af executive coaching partnerskabet
 11. Brug partnerskabet til at motivere udvikling
 12. Coaching til bedre ledelse
 13. Vi er alle forskellige
 14. Opsummering af executive coaching forløbet
 15. Hvad skete der? Selvrefleksion og evaluering af executive coaching forløbet
 16. Professionalisme og ansvarlighed
 17. Den interne coach rolle

 

Executive Coaching uddannelse – Sektion 3 – Udvikling af din egen coaching stil

 1. Skridt 1 – Din tilgang til executive coaching
 2. Skridt 2 – Din egen executive coaching praksis
 3. Skridt 3 – Din personlige executive coach udviklingsplan

 

Executive coach uddannelsen afsluttes med en online prøve hvor du efter at have bestået for et flot Executive Cach certifikat. 

 

Executive Coach Uddannelse - Hvem er den rettet imod?
Bliv Master Business Coach

Hvem er en executive coaching uddannelse rettet mod?

Denne executive coachuddannelse retter sig mod dig der vil skabe store resultater inden for lederudvikling. Enten som ekstern eller intern coach.

Den er meget relevant for ledere, HR medarbejdere, supervisors og projektledere, samt en bred vifte af coaches, konsulenter, rådgivere, psykologer og undervisere.

 • Dig der gerne vil lære professionel Executive, fordi det er en effektiv måde at relatere til dine ledende medarbejdere og kolleger.
  • Større organisationer som vil indføre en Executive coaching kultur – hvor ledere, afdelingsledere, supervisors og andre kan bruge executive coach uddannelsen til at udvikle deres rolle på arbejdspladsen.
  • Dig der er professionel coach eller konsulent og som gerne vil tilføje executive coaching til din kompetence ”værktøjskasse”.
  • Dig der er underviser, instruktør eller HR medarbejder – og som gerne vil have udviklet dine kompetencer indenfor executive coaching.

  Executive Coach uddannelsen er en 100% online uddannelse til dig der gerne vil lære professionel executive coaching – uden at skulle bruge lang tid væk fra din travle hverdag. Du tager din coachuddannelse når du har tid og lyst til det – og den kan let kombineres med dit daglige job.

  Hvis du læser et par timer om ugen – og implementerer det du lærer i din hverdag – så kan du have din Executive Coach uddannelse og dit  certifikat i løbet af nogle måneder.

  Coaching og Executive coaching bliver stadig mere brugt i dansk erhvervsliv og mange organisationer implementerer Executive coaching som en helt central del af virksomhedskulturen. Flere og flere erhvervsfolk tager en coachuddannelse.

   

   

  Hvor lang tid tager uddannelsen?

  Det tager typisk fra 6 uger til 3 måneder at gennemgå coach uddannelsen – alt afhængig af hvor hurtigt du vil gå frem. Du bestemmer fuldstændig selv. Der er ingen deadline for hvornår du SKAL være færdig. Hvis du vil bruge længere – så gør du bare det.

  Elearning – en af de mest effektive måder at lære på

  Executive Coach uddannelsen hos Mindbugz Coach Akademi foregår 100% online. Al undervisning, levering af kursusmaterialer, og eksamen foregår over nettet. Det betyder at du er helt uafhængig af faste skemaer tidsplaner.

  Du begynder med din executive coach uddannelse når du vil, du læser når du vil, og du afslutter din uddannelse når du vil. Mere effektivt, fleksibel og stressfri måde at lære på, finder du næppe. Du kan begynde så snart du har tilmeldt dig.

  En online coach uddannelse passer perfekt ind i en lidt for travl hverdag. Og udbyttet du får i den anden ende – gennem meget bedre evner til at kommunikere rigtigt og motivere – er kæmpe stort. Og minst lige så stort som hvis du deltager i en “traditionel” coach uddannelse.

  På en Executive Coach uddannelse hos Mindbugz Coach Akademi får du alle de professionelle færdigheder du har behov for, til at bruge executive coaching i din daglige ledelse. Du får endvidere en kæmpe værktøjskasse af executive coach redskaber og coaching spørgsmål, så du altid har det rigtige coachværktøj lige ved hånden når du har behov for det.

  Det at kunne coache er nu om dage næsten et must for en moderne leder – men som så mange andre ledere med en travl hverdag, så synes du måske det er svært at få tid til en coach uddannelse.

  Men det problem kan du nu meget let løse med Mindbugz Coach Akademi ´s Executive Coach online uddannelse.

  Du tager din uddannelse fra kontoret, i bilen mens du kører, eller hjemmefra – når DU har tid. Alt materialet i uddannelsen er let tilgængeligt over internettet, og du lærer i det tempo der passer ind i din hverdag og alle dine andre opgaver.

  Kan det blive lettere og mere stressfrit at efteruddanne sig?

  Rejsen, buffeten, og kagerne må du dog undvære – eller selv sørge for. De kan desværre ikke leveres online.

  Du har adgang til materialet så længe du vil, så du kan altid gå tilbage og finde lige netop det værktøj du har behov for.

  Hvad nu hvis jeg har en anden coachuddannelse? Kan jeg få noget ud af Executive Coach uddannelsen?

  Hvis du allerede har Master Coach uddannelsen, eller en coach uddannelse fra andre skoler, så er Executive Coach overbygningen det bedste valg for dig.

  Det er ikke en betingelse at du har taget lige netop vores Master Coach uddannelse for at du kan tage Executive Coach uddannelse – overbygning, men du bliver nødt til at have et godt kendskab til coaching for at kunne bruge specialet.

  De grundlæggende coach færdigheder er nødvendige, for at du kan bruge de værktøjer du får i denne overbygning på den mest professionelle måde.

  Disse færdigheder får du blandt andet på Master Coach uddannelsen – på en let og tilgængelig måde. Du skal ikke være ekspert – men et godt kendskab til coaching er altså nødvendigt.

   

   

  Bliv Executive Coach med en Executive coach uddannelse

  Priser på Executive Coach uddannelsen

  Du kan vælge om du vil betale din Executive coach uddannelse på en gang, eller over flere gange. Du kan betale med Kreditkort, Debitkort, Bankoverførsel, eller MobilePay.

  Hvis du køber til det offentlige med EAN nummer, så vælg Manuel betaling, og send os en email med dine EAN faktureringsoplysninger.

  De viste priser er INCL 25% moms. Efter betaling sender vi faktura.

  Se hvad andre tilfredse kursister siger om Coach uddannelsen:

  {Ideen med at studere online, når man har tid, er rigtig god. Samtidig med at stoffet går ind, afprøver man nærmest automatisk det læste med det samme i livet, enten det er på en selv, eller andre. Dermed bliver øvningen en integreret del af livet - og som her hos mig - med det samme overfor klienter. Det kræver en høj grad af modenhed og selvstændighed at studere alene, og det er efter min mening egenskaber, der nødvendigvis må opøves for at have med andre mennesker at gøre. {
  5
  Zarah
  {Nemt at gå til og man lærer nyttige værktøjer, som uundgåeligt påvirker ens personlige udvikling samtidig, hvilket er en sidegevinst. {
  5
  Anne K.
  {Jeg føler en meget stor værdi af kurset, når der med jævne mellemrum kommer ekstra lektioner/faciliteter. Det giver en positiv "overraskelse" - herligt, nu er der mere materiale, tænker jeg. {
  5
  Rolf
  {prøv det - prøv det  det' billigt, og du risikerer ikke andet end at blive klogere (på dig selv). Det er tilgængeligt 24-7-365 og det bliver opdateret, så selvom du er helt med, så kommer der nye vinkler du kan bruge - vi behøver ikke alle at være den første med en generel problemstilling. Du finder ikke andre kurser i denne prisklasse med et fagligt indhold der matcher. {
  5
  John A.
  {Tusind tak for din mail og brev. Jeg synes det er et rigtigt flot certifikat og tak for de flotte ord. Jeg sætter meget pris på, at du gav mig muligheden for dit kursus. {
  5
  Anette V.
  {Jeppes kursus er lige til at bruge fra de første lektioner. Han skriver dejligt jordnært og forklarende om store emner. Han gør ikke noget væsen af sig selv og det gør det troværdigt. Han selv har prøvet så meget. Han er et af de sjældne mennesker, der har formået at få gavn af egne nedture til andre menneskers benefit. Sproget er dejligt nede på jorden og bruger af de ting, man i forvejen kender til, men giver en anden drejning og anden tænkning. Dermed anden reaktion og handling. Jeg kan helt gå ind for, at denne viden er til at betale, så alle - der har lyst til at blive bedre til sig selv, deres medmennesker og fag - ikke bliver stoppet på grund af dyre, dyre kurser til overpris. {
  5
  Zoe
  {Tusind tak, Det har været et meget lærerigt kursus og jeg er glad for, at det ikke stopper her. Jeg er gået i gang med at læse stress uddannelsen også. Efter at være blevet "grebet af" coaching oplever jeg, at mange muligheder åbner sig for mig. Det sker jævnligt at jeg overrasker såvel mig selv som mine omgivelser med nogle af de ting coachingkurset har givet mig som menneske. Her kunne jeg virkelig få prøvet nogle af de ting af, som jeg har lært. Så endnu engang tak for et godt kursus.{
  5
  Maja
  {Jeg vil gerne sige tak for dit spændende kursus. Det har virkelig sat skub i nogle ting hos mig i en positiv retning. Jeg synes du gør stoffet spændende og enkelt, så det er til at have at gøre med. Og så måden at lære på, hvor man læser selv, passer mig så godt. Selvom det ikke er min mest effektive læreform, så er det den jeg nyder mest. {
  5
  John
  30 dages tilfredshedsgaranti Coach Academy

  100% returret – Du kan trygt bestille

  Du kan bestille din Master Business Coach uddannelse helt uden risiko. Du har nemlig 60 dages – 100% fortrydelsesret uddannelsen.

  Hvis du indenfor den 60 dages periode – af en eller anden grund – ikke er tilfreds med den uddannelse du har investeret i, så giver du os bare besked. Så får du alle dine penge retur.