Business Coach Uddannelse

Business Coach uddannelse

En Business coach uddannelse giver unikke resultater i alle organisationer

Er du leder, konsulent, supervisor eller vil du gerne arbejde med business coaching – så kig på Master Business Coach uddannelsen.

En Business Coach uddannelse er en online businesscoaching uddannelse hvor du – helt i dit eget tempo – lærer professionel Business coaching. Coach uddannelsen tilpasser sig dit skema – og ikke omvendt.

Moderne organisationer skal ændre sig i en stadig hurtigere takt for at kunne klare sig i den globale konkurrence. Og det stiller større og større krav til dig som leder og ledende medarbejder. For at følge med kræver det en konstant og løbende udvikling af medarbejdere og ledere. Og i den forbindelse er der reelt set INGEN vej uden om at bruge business coaching i en eller anden form.

Men hvordan får du så disse kompetencer på den letteste og mest effektive måde?

Det kan være en udfordring for mange at skulle tag en ny og længerevarende business coach uddannelse – men det giver vores  Business Coach uddannelser dig løsningen på.

Master Business Coach uddannelsen foregår 100% online, hvilket betyder at du har frihed til at studere når du vil – hvor du vil – og hvor længe du vil. Og stadig får du en professionel business coaching uddannelse.

På Business coach uddannelsen får du alle de kompetencer du har behov for til at kunne coache på en professionel måde.

Dette er uanset om du er leder der vil lære coachende ledelse, om du vil arbejde som intern/ekstern coach eller om du vil bruge det som konsulent eller HR medarbejder.

Master Coach uddannelsen
Bedste business coach uddannelse

Hvad er formålet med en Business Coach uddannelse?

Denne business coach uddannelse er udviklet til to forskellige målgrupper: Ledere og coaches. Og til dem der er på vej til at blive dette. Med ledere mener vi ledere og chefer i organisationer. For dem er dette kursus med til at kunne udvikle deres egen high-performance lederstil gennem business coaching. Lederes ønsker normalt ikke at blive certificeret business coach, men de ved hvor stor effekt en coachende lederstil har.

En coachende lederstil er helt bestemt vejen til et helt nyt niveau af resultater, og ikke mindst meget tilfredse medarbejdere.
Med business coaches mener vi mennesker der leverer coaching 1:1 eller til grupper. Det kan være til medarbejdere eller ledere. Det kan både være intern business coach i en organisation, og eksterne selvstændige coaches. Det er vores ambition med denne business coaching uddannelse at give dig værktøjer til at hjælpe organisationer med at opnå sit fulde potentiale, og fjerne barrierer og gamle vaner der forhindrer high-performance.
At coache i en organisation er anderledes en at coache enkeltpersoner. Med denne uddannelse får du alle de færdigheder du skal bruge for at kunne coache professionelt og kompetent i en organisations context. Det handler om at kombinere coachingens ”magi” med en virksomhed/organisation for at kunne skabe en powerfuld oplevelse og resultater. Både for organisationen, medarbejderne og coachen.

Hvad indeholder en Business Coach uddannelse?

Denne Master Business Coach uddannelse består af 41 Master Coach lektioner og 23 Business coach lektioner. Derudover en god samling coaching spørgsmål.

Du kan se uddannelsens kursus side her. Så snart du er tilmeldt får du fuld adgang til lektionerne, og kan starte omgående.

 

Master Coach uddannelsen 

Master Coach uddannelsens 41 spændende lektioner banner basis for uddannelsen. Læs mere om dem her.

Når de er gennemgået kan du begynde på Business Coach lektionerne.

BEMÆRK: Hvis du allerede har Master Coach uddannelsen, eller en anden coach uddannelse kan du tage Business Coach uddannelsen som en overbygning. 

 

Sektion 1 – Business coaching intro

 1. Hvad er business coaching
 2. Skab high-performance kultur

Sektion 2 – Coachingens principper

 1. Coaching er følelsesmæssig intelligens i praksis
 2. Lederen som coach
 3. Coaching stil – Partnerskab og samarbejde
 4. Opmærksomhed og ansvar – Læring

 

Sektion 3 – Business Coaching i praksis

 1. Power spørgsmål
 2. Aktiv lytning
 3. GROW modellen
 4. G: GOAL – Målsætning
 5. R: REALITY – Virkeligheden
 6. O: OPTIONS – Hvilke muligheder har du?
 7. W: What to do? – Hvordan opnår du det?
 8. Coaching med formål

 

Sektion 4 – Coaching situationer

 1. Formel 1:1 coaching
 2. Team coaching
 3. Lean performance coaching
 4. Coaching i arbejdssikkerhed

 

Sektion 5 – Måling af coachings effekt

 1. Måling af coachings ROI
 2. Hvordan påvirker man kulturelle forandringer
 3. Lederskabs kvalitet
 4. Coaching kvalitets stigen
 5. Avanceret coaching

 

Sektion 6 – Coaching begreber – en oversigt

 

Sektion 7 – Coaching værktøjskasse – Coaching spørgsmål

 1. Selvcoaching spørgsmål
 2. Lav præstations aftaler – gode spørgsmål
 3. Spørg om tilladelse
 4. Top ti bedste spørgsmål
 5. GROW modellen – spørgsmål
 6. Opfølgnings spørgsmål
 7. GROW feedback spørgsmål

 

Afsluttende prøve og Certifikat

Uddannelsen kan afsluttes med Online prøve hvor du ved bestået får dit Business Coach certifikat og rettet til at kalde dig MBC – Certificeret Business Coach.

 

 

Certificeret Business Coach
Bliv Master Business Coach

Hvem er Business Coach uddannelsen til?

Denne Business coach uddannelse er henvendt til:

 • Dig der gerne vil lære professionel coaching, fordi det er en effektiv måde at relatere til medarbejdere og kolleger på ethvert niveau på arbejdspladsen, undervisningssteder, sport og i dit personlige liv.
 • Dig der er selvstændig eller iværksætter, og som i din travle hverdag ikke har tid til en lang uddannelse væk fra firmaet – men som alligevel gerne vil have alle de effektive business coaching værktøjer, for bedre at kunne motivere og øge dine medarbejdernes præstationer. Og som hellere vil indtage en coachende rolle end en lederrolle. Moderne medarbejdere vil jo coaches – og ikke ledes.
 • Større organisationer som vil indføre en coaching kultur – hvor ledere, afdelingsledere, supervisors og andre kan bruge uddannelsen til at udvikle deres rolle på arbejdspladsen.
 • Dig der er professionel coach eller konsulent og som gerne vil tilføje business og executive coaching til din kompetence ”værktøjskasse”.
 • Dig der er underviser, instruktør eller HR medarbejder – og som gerne vil have udviklet dine kompetencer indenfor coaching.

Master Business Coach uddannelsen er en online uddannelse til dig der gerne vil lære professionel business coaching og executive coaching – uden at skulle bruge lang tid væk fra din travle hverdag. Du tager din coachuddannelse når du har tid og lyst til det – og den kan let kombineres med dit daglige job.

Hvis du læser et par timer om ugen – og implementerer det du lærer i din hverdag – så kan du have dit Master Business Coach uddannelses certifikat i løbet af nogle måneder.

Coaching bliver stadig mere brugt i dansk erhvervsliv og mange organisationer implementerer coaching som en helt central del af virksomhedskulturen. Flere og flere erhvervsfolk tager en coachuddannelse.

 

 

Hvor lang tid tager uddannelsen?

Det tager typisk fra 6 uger til 3 måneder at gennemgå coach uddannelsen – alt afhængig af hvor hurtigt du vil gå frem. Du bestemmer fuldstændig selv. Der er ingen deadline for hvornår du SKAL være færdig. Hvis du vil bruge længere – så gør du bare det.

En coach uddannelse er en super investering….

Når man som medarbejder bliver coachet af en leder, en HR-medarbejder, eller måske en kollega, så føler man sig set og støttet i sin udvikling. Man får koblet virksomhedens – måske lidt diffuse mål – op mod sine egne mål. Man får klarhed over hvor godt man klarer sig og hvad der forventes af en. Man får fokus på det er der vigtigt og hvor man selv kan bidrage mest til at man når sine mål.

Det giver meget mere engagerede og produktive medarbejdere – og et meget mere tiltrækkende arbejdsmiljø. Stress og usikkerhed mindskes og alle vinder på at bruge coaching. Det gælder på alle niveauer i en virksomhed.

Medarbejderne er en virksomheds/organisations vigtigste ressource. Eller du kan også sige at medarbejderne ER organisationen.

• Hvor godt passer du på Jeres absolut vigtigste aktiv?
• Ved du hvordan du kan coache og lede dem mod Jeres fælles mål?
• Er du god til at lytte?
• Er du god til at give feedback?

Moderne mennesker vil ikke ledes, de vil coaches. Med en Master Business coach online uddannelse i din rygsæk lærer du at blive en coachende leder – uden at det giver dig stress og uden at du skal rive en masse dage ud af kalenderen for at tage på kursus eller efteruddannelse.

E-learning – en af de mest effektive måder at lære på

Master Business Coach uddannelsen hos Mindbugz Coach Akademi foregår 100% via e-learning. Al undervisning, levering af kursusmaterialer, og eksamen foregår over nettet. Det betyder at du er helt uafhængig af tidsplaner.

Du begynder med din coachuddannelse når du vil, du læser når du vil, og du afslutter din uddannelse når du vil. Mere effektivt, fleksibel og stressfri måde at lære på, finder du næppe.

Den passer perfekt ind i en lidt for travl hverdag. Og udbyttet du får i den anden ende – gennem meget bedre evner til at kommunikere rigtigt og motivere – er kæmpe stort.

Master Business Coach uddannelsen får du alle de færdigheder du har behov for, til at bruge coaching i din daglige ledelse. Du kan coache dine medarbejdere og kolleger til endnu bedre resultater. Du får endvidere en kæmpe værktøjskasse af coach redskaber, så du altid har det rigtige coachværktøj lige ved hånden når du har behov for det.

Det at kunne coache er nu om dage næsten et must for en moderne leder – men som så mange andre ledere med en travl hverdag, så synes du måske det er svært at få tid til en coach uddannelse.

Men det problem kan du nu meget let løse med Dansk Coach Akademi ´s Master Business Coach online uddannelse.

Du kan tage uddannelsen hjemmefra eller fra kontoret – når DU har tid. Alt materialet i uddannelsen er let tilgængeligt over internettet, og du lærer i det tempo der passer ind i din hverdag og alle dine andre opgaver.

Kan det blive lettere og mere stressfrit at efteruddanne sig?

Rejsen, buffeten, og kagerne må du dog undvære – eller selv sørge for. De kan desværre ikke leveres online.

Hvordan du vælger at organisere din uddannelse er helt frit. Du kan enten tage hele uddannelsen og afslutte med at få et Master Business coach certifikat, eller du kan vælge at tage de dele du lige har behov for i dit job. Du har adgang til materialet så længe du vil, så du kan altid gå tilbage og finde lige netop det værktøj du har behov for.

En coachuddannelse med fokus på coaching og ledelse

Master Business Coach uddannelsen giver dig alle de værktøjer du har behov for – let og effektivt. Coaching Uddannelsen har fokus på den jobrelaterede coaching. En coachingform, der hjælper den coachede til at løse sine problemstillinger, opgaver og med at nå sit fulde potentiale.

 

Hvad nu hvis jeg har en anden coachuddannelse? Kan jeg få noget ud af Master Business Coach uddannelsen?

Hvis du allerede har Master Coach uddannelsen, eller en coach uddannelse fra andre skoler, så er det bedste råd at købe Master Business Coach opgradering.

Det er ikke en betingelse at du har taget lige netop vores Master Coach uddannelse for at du kan tage Master Business Coach delen, men du bliver nødt til at have et vist kendskab til coaching for at kunne bruge specialet.

De grundlæggende coach færdigheder er nødvendige, for at du kan bruge de værktøjer du får i denne overbygning.

Disse færdigheder får du blandt andet på Master Coach uddannelsen – på en let og tilgængelig måde. Du skal ikke være ekspert – men et vist kendskab til coaching er altså nødvendigt.

 

 

Professionel Business coaching

Priser på Business Coach uddannelsen

Business Coach uddannelsen koster  kr. 4.955,- (incl. moms).

Du kan vælge om du vil betale din Business coach uddannelse på een gang, eller over flere gange. Du kan betale med Kreditkort, Debitkort, eller Bankoverførsel.

Hvis du køber til det offentlige med EAN nummer, så vælg Manuel betaling, og send os en email med dine EAN faktureringsoplysninger.

Se hvad andre tilfredse kursister siger om Coach uddannelsen:

{Ideen med at studere online, når man har tid, er rigtig god. Samtidig med at stoffet går ind, afprøver man nærmest automatisk det læste med det samme i livet, enten det er på en selv, eller andre. Dermed bliver øvningen en integreret del af livet - og som her hos mig - med det samme overfor klienter. Det kræver en høj grad af modenhed og selvstændighed at studere alene, og det er efter min mening egenskaber, der nødvendigvis må opøves for at have med andre mennesker at gøre. {
5
Zarah
{Nemt at gå til og man lærer nyttige værktøjer, som uundgåeligt påvirker ens personlige udvikling samtidig, hvilket er en sidegevinst. {
5
Anne K.
{Jeg føler en meget stor værdi af kurset, når der med jævne mellemrum kommer ekstra lektioner/faciliteter. Det giver en positiv "overraskelse" - herligt, nu er der mere materiale, tænker jeg. {
5
Rolf
{prøv det - prøv det  det' billigt, og du risikerer ikke andet end at blive klogere (på dig selv). Det er tilgængeligt 24-7-365 og det bliver opdateret, så selvom du er helt med, så kommer der nye vinkler du kan bruge - vi behøver ikke alle at være den første med en generel problemstilling. Du finder ikke andre kurser i denne prisklasse med et fagligt indhold der matcher. {
5
John A.
{Tusind tak for din mail og brev. Jeg synes det er et rigtigt flot certifikat og tak for de flotte ord. Jeg sætter meget pris på, at du gav mig muligheden for dit kursus. {
5
Anette V.
{Jeppes kursus er lige til at bruge fra de første lektioner. Han skriver dejligt jordnært og forklarende om store emner. Han gør ikke noget væsen af sig selv og det gør det troværdigt. Han selv har prøvet så meget. Han er et af de sjældne mennesker, der har formået at få gavn af egne nedture til andre menneskers benefit. Sproget er dejligt nede på jorden og bruger af de ting, man i forvejen kender til, men giver en anden drejning og anden tænkning. Dermed anden reaktion og handling. Jeg kan helt gå ind for, at denne viden er til at betale, så alle - der har lyst til at blive bedre til sig selv, deres medmennesker og fag - ikke bliver stoppet på grund af dyre, dyre kurser til overpris. {
5
Zoe
{Tusind tak, Det har været et meget lærerigt kursus og jeg er glad for, at det ikke stopper her. Jeg er gået i gang med at læse stress uddannelsen også. Efter at være blevet "grebet af" coaching oplever jeg, at mange muligheder åbner sig for mig. Det sker jævnligt at jeg overrasker såvel mig selv som mine omgivelser med nogle af de ting coachingkurset har givet mig som menneske. Her kunne jeg virkelig få prøvet nogle af de ting af, som jeg har lært. Så endnu engang tak for et godt kursus.{
5
Maja
{Jeg vil gerne sige tak for dit spændende kursus. Det har virkelig sat skub i nogle ting hos mig i en positiv retning. Jeg synes du gør stoffet spændende og enkelt, så det er til at have at gøre med. Og så måden at lære på, hvor man læser selv, passer mig så godt. Selvom det ikke er min mest effektive læreform, så er det den jeg nyder mest. {
5
John

Skriv og spørg

30 dages tilfredshedsgaranti Coach Academy

100% returret – Du kan trygt bestille

Du kan bestille din Master Business Coach uddannelse helt uden risiko. Du har nemlig 60 dages – 100% fortrydelsesret uddannelsen.

Hvis du indenfor den 60 dages periode – af en eller anden grund – ikke er tilfreds med den uddannelse du har investeret i, så giver du os bare besked. Så får du alle dine penge retur.